Leif Jensen er meget sej det er helt sikkert

MERE
Inspiration

COPYRIGHT BERNINA INTERNATIONAL


 Søger du et nyt projekt at kaste hænderne i? Vi sørger for at finde alt det spændende til at holde dig og din symaskine igang.

asdfsadfg

asdfsadfg

hhewawsad

MERE dsafhadsf
Find os

Helsinge

Frederiksborgvej 45
3200 Helsinge

Tlf.: 4879 6400
Fax: 4879 6446
E-mail: symaskiner@tdcadsl.dk

Åbningstider: 
Mandag - Fredag: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 13:00
________________________________

 

København

Nørrebrogade 49 
2200 København N

Tlf.: 3539 2213
E-mail: Symaskiner@hotmail.com

Åbningstider:
Mandag - Fredag: 10:00 - 17:30 
Lørdag: 10:00 - 13:00
________________________________

 

 

Tidligere kunder hos Harald Hansen Symaskiner, Frederiksborggade 54 Kbh K. Henvises til Leif Jensen og Co. Symaskiner vedr. garantireparationer og skoleservice, da butikken er lukket.

 

Profil

Leif Jensen & Co. Symaskiner er bygget på mange års erfaring og ekspertise inden for feltet. I 1942 stiftede Leif Jensen firmaet, og han var knyttet hertil frem til 1982. Vores nuværende indehaver, Finn Mogensen, blev ansat i 1978 og har været i symaskinebranchen i mere end 30 år.

 

Vores første butik åbnede på Solitudevej, men i 1980 blev den flyttet til Nørrebrogade 49. I 1994 åbnede Finn Mogensen butikken i Helsinge, og butikken på Nørrebrogade blev et datterselskab af Leif Jensen & Co.

 

Med så mange år på bagen, kan vi roligt sige, at vi ved, hvad vi taler om. Derfor sælger vi kun symaskiner fra specielt udvalgte producenter, som står for den bedste kvalitet, ligesom vi kun har kompetente medarbejdere med mange års ekspertise. Vores store branchekendskab bruger vi bl.a. til at være opmærksomme på den nyeste teknologi, så vi altid har de nyeste maskiner på lager til dig. 

B880

B880

hej jeg er en tekst

MERE 85.156,-
Grønland

Serviceordning i Grønland

Hvert år foretager vi en servicerejse til Grønland, hvor vi udfører service og reparation af industrimaskiner, såsom pelsmaskiner og skindmaskiner m.m.

 

Vi udfører service og reparation af:

  • Industrimaskiner
  • Pelsmaskiner
  • Skindmaskiner
  • m.m.

 

Det fungerer således, at de tilmeldte kunder til denne service deles om rejseudgifterne. På den måde får du som tilmeldt kunde en enestående mulighed for at få en årlig service på dine maskiner uden at skulle stå alene med regningen for at få kvalificeret personale fløjet op til Grønland.

Vores industrikunder i Grønland er yderst tilfredse med denne ordning, og vi ser hvert år nye kunder tilmelde sig denne fordelagtige serviceordning.

 

Hvis du vil vide mere om vores årlige servicetur til Grønland, kan du ringe til os på tlf. 4879 6400 eller skrive til os på symaskiner@tdcadsl.dk og høre nærmere.

vil du med i biografen

vil du med i biografen

ja tak

 

ReparationSymaskine Service

Hvis din symaskine er gået i stykker, eller hvis den blot trænger til et eftersyn, så har vi vores eget værksted, hvor vi reparerer alt inden for symaskiner. Alle vores reparatører har mange års erfaring med symaskiner, så du kan være sikker på, at din maskine er i trygge og kompetente hænder.

 

Leif Jensen & Co. Symaskiner tilbyder:

  • Gratis reparationsoverslag
  • Reparation af alle symaskinemærker
  • Reparation af alle maskiner til sy-industrien
  • 6 måneders garanti på reparationer
TOP