Vil du være opdateret med de seneste nyheder?

BESØG LEIF JENSEN & CO. I HELSINGE FOR EN PERSONLIG FREMVISNING
Styrke og stil
BESØG LEIF JENSEN & CO. I HELSINGE FOR EN PERSONLIG FREMVISNING
Vi er i fuld gang med at opdatere vores produktkatalog.

BERNINA 880

Mesterklassen inden for syning og quiltning.

 

Fuldt automatiske funktioner

Forestil dig en maskine, der automatisk reagerer på dine behov. Trykfoden sænkes automatisk ved starten af en søm og hæves igen ved slutningen. B 880 vil endda klippe tråden for dig ved slutningen af en søm eller ved farveskift ved brodering. Fremføreren hæves og sænkes automatisk ved frihåndssyning og brodering. Du har selvfølgelig også fuldautomatisk trådning ved et let tryk på en knap

Forlænget friarm

Der er gjort rigtig meget ud af designet af B 880's forlængede friarm, hvor du har 30 cm plads til højre for nålen og 12 cm i højden. Med den ekstra store plads har du yderligere en fordel i form af et stort broderiområde, hvor du har mere plads til at øge din kreativitet.

Omfattende bibliotek med sting og motiver

BERNINA 880 har et bibliotek med mere end 1.764 sting, der for nemhedens skyld er opdelt efter kategori med et bredt udvalg af applikationer. Du kan finde det perfekte sting til ethvert syprojekt. Over 400 broderimotiver i høj kvalitet, herunder motiver fra velkendte designere, og 12 indbyggede skrifttyper er perfekte til at gøre dine projekter personlige.

Moderne farvetouchskærm

Den syv tommer store touchskærm på B 880 viser højopløselige billeder i strålende farver. På den avancerede touchskærm kan du vælge mellem et væld af innovative funktioner. B 880 har træk og slip-funktion, lodret rulning og swipe-funktion, så du nemt kan slette motiver. Touchskærmen har også et meget intuitivt betjeningskoncept med mange personlige indstillinger.

Den nye stingdesigner

BERNINA 880 har hundredvis af sting, der er tydeligt kategoriseret og nemt kan hentes. Med den innovative stingdesigner kan du redigere disse sting eller skabe dine egne. Du skal blot tegne dine idéer direkte på skærmen. B 880 omdanner designet til et stingmønster med et klik. Du kan ligeledes ændre og gemme eksisterende sting. Mulighederne er uendelige og dit stingbibliotek udvides løbende.

Den nye formdesigner

Broderifunktionen på B 880 giver dig mulighed for at kopiere broderimotiver med et enkelt klik, og derefter kan du arrangere dem i det ønskede mønster. Uanset om du arrangerer motivet i en cirkel, en firkant eller et hjerte vil der opstå nye og ukonventionelle designs.

Nyt farvehjul

Med 400 indbyggede design og skrifttyper er brodering kun et klik væk. Du kan også hurtigt overføre dine egne motiver til maskinen via de to USB-porte. Med farvehjulet kan du nemt ændre og koordinere design til din foretrukne farvesammensætning, før du begynder at brodere. Dermed er det nemt at vælge de smukkeste farver til dit broderiprojekt.

Forvridning

Med B 880's forvridningsfunktion kan kunden vride sømmønstret i trin på 0,01 mm til højre eller venstre samt fremad eller baglæns. Du kan også kombinere forvredne stingmønstre.

Uendelige broderimuligheder

Spejlvend, rotér, kombiner og tilpas størrelsen af motiver med et tryk på farvetouchskærmen. Indbygget rifunktion holder materiale, der er svært at holde inden for rammen, på plads, når du broderer. Skab buede bogstavseffekter, justér tætheden af designet, og få endda pyntesømme med i broderiet. Automatisk farvesortering af komplekse kombinationer, få visning af alternative farvemuligheder på skærmen ved hjælp af farvehjulet, og gem det på maskinen eller et USB-stik. Vil du sy pyntekanter? Den uendelige broderifunktion vil føre dig sikkert igennem processen. Og endelig vil du elske tjekfunktionen, så du opnår en perfekt placering af designet.

 

 

 

 

 

 

 

TOP