Vil du være opdateret med de seneste nyheder?

BESØG LEIF JENSEN & CO. I HELSINGE FOR EN PERSONLIG FREMVISNING
Styrke og stil
BESØG LEIF JENSEN & CO. I HELSINGE FOR EN PERSONLIG FREMVISNING
Vi er i fuld gang med at opdatere vores produktkatalog.

BERNINA 710

Ekstra lang friarm

 

 

BERNINA stingregulator (BSR)

BERNINA 710 er udstyret med BSR-funktionen. BSR-foden hjælper dig ved frihåndssyning med lige- eller zigzagsting. Den sørger for, at du også ved skiftende syhastighed altid har nøjagtigt lige lange sting. Nybegyndere bliver hurtigt fortrolige med BSR, og for erfarne quiltere giver den yderligere sikkerhed. BSR-foden fås som yderligere tilbehør til B 710.

Forlænget friarm

BERNINA 710 har en stabilt konstrueret, forlænget friarm, som med 254 mm til højre for nålen giver god plads til store syprojekter. Og når kravene bliver større kan maskinen opgraderes yderligere med et alsidigt udvalg af tilbehør.

BERNINA Dual Transport

Med BERNINAs innovative Dual Transport transporteres stoffet samtidigt fra oven og fra neden. Således bliver selv glatte og fine materialer ført jævnt og omhyggeligt fremad. Den er nem at aktivere, når der er brug for den, og kan hurtigt deaktiveres igen, når du kan klare dig uden.

Total stingkontrol

BERNINA 710 byder på syning med total stingkontrol på et eksklusivt niveau. Stinglængde og -bredde samt nåleposition kan ændres. Alle individuelle indstillinger kan gemmes og til enhver tid hentes frem igen.

Sy på en endnu mere behagelig måde

B 710 gør mange ting på egen hånd. Ved begyndelsen af et søm sænkes trykfoden automatisk, og ved slutningen hæves den igen. Standardpakken indeholder desuden et praktisk forlængerbord, så du også kan klare større syprojekter på en behagelig måde.

Hjælp, tips og tricks

Også ved den nye 7er-serie har vi lagt stor vægt på brugervenlighed og en intuitiv betjening. Sykonsulenten besvarer spørgsmål direkte på skærmen, og en tutorial viser vigtige arbejdsskridt i korte, vejledende animationer.

Den nye BERNINA 9-griber

Med lanceringen af 7er-serien præsenterer BERNINA en verdensnyhed: BERNINA 9-griberen kombinerer på unik vis fordelene ved de to bedste griberteknologier. Den nyeste BERNINA-opfindelse er allerede patenteret.
 
Dette nye vidunder fra BERNINA har et nyudviklet, centralt placeret drev, som gør, at B 9-griberen kører særlig jævnt og støjsvagt. To oscillerende knaster sørger for uhindret trådgennemløb og ekstremt lav støj, mens den kører med en hastighed på op til 1000 sting pr. minut og en stingbredde på op til 9 mm. Undertrådsspolen på B 9-griberen kan rumme 80 % mere tråd end vores standardspoler. Derved kan der med en fuld spole sys i endnu længere tid uden afbrydelse.
 
B 9-griberen fremstilles i materiale af særlig høj kvalitet. Den grundige polering af hver del, som kommer i berøring med tråden, tilsikrer gnidningsløst trådløb og garanterer en optimal og ensartet trådspænding.

TOP