Vil du være opdateret med de seneste nyheder?

BESØG LEIF JENSEN & CO. I HELSINGE FOR EN PERSONLIG FREMVISNING
Styrke og stil
BESØG LEIF JENSEN & CO. I HELSINGE FOR EN PERSONLIG FREMVISNING
Vi er i fuld gang med at opdatere vores produktkatalog.

BERNINA 560

Integreret broderifunktion (broderimodul ekstraudstyr)

 

Stort udvalg af sting, stingmotiver og funktioner

Uanset hvad du syr eller vil pynte, tilbyder BERNINA 560 en lang række forskellige sting. Med i alt 189 sting, deraf 160 pyntesting, har du et virkelig stort udvalg til rådighed. Alle sting kan sys i en bredde på op til 9 mm, hvilket er særdeles praktisk i forbindelse med dekorationer. Der står 5 alfabeter til rådighed, som både kan sys og broderes på. Du har adgang til 70 broderimotiver i den separate broderimodus, og disse kan tilpasses via touchskærmen: Drej, roter, spejl, tilpas størrelserne, eller brug den intuitive betjening til hurtigt at ændre stingtypen. Det er nemt at gemme de individuelt tilpassede sting og broderimotiver varigt på maskinen ved hjælp af hukommelsesfunktionen.

B560 leveres med forlængerbord og tilbehørsskab

Forlængerbordet har en praktisk kliklås og byder på en stor arbejdsflade til omfangsrige syprojekter samt endnu mere komfortabel syning. I det praktiske tilbehørsskab kan du opbevare alt dit sytilbehør som trykfødder, nåle og spoler. Der er også plads til større trykfødder, som f.eks. knaphulsfoden. Holderne til fødderne kan justeres individuelt. Opbevaringsrummet har også skuffer til bekvem opbevaring af værktøjer og mindre sytilbehør. På grund af de drejelige standerfødder står tilbehørsskabet sikkert på sybordet. De gennemsigtige låger giver et frit overblik over det samlede tilbehør.

Broderimodul som ekstraudstyr

Med det valgfri BERNINA broderimodul sættes der ingen grænser for din kreativitet. Gå på opdagelse i de mange broderirammer og trykfødder i vores broderitilbehør. Med broderi-softwaren fra BERNINA, som kan købes separat, kan du kreere dine egne motiver og overføre dem til din BERNINA broderimaskine via USB-stik.

Hukommelsesfunktion til egne kreative ideer

Takket være BERNINA 560's individuelle indstillingsmuligheder kan stingene ændres eller kombineres på et utal af måder, så de afstemmes de helt præcist til det ønskede resultat. BERNINA 560's intelligente hukommelsesfunktion sørger for, at disse individuelle sting, stingmønstre og stingkombinationer også er tilgængelige efter BERNINA 560 er blevet slukket, således at de er klar til brug ved næste start. Den store hukommelse på 8 MB giver kapacitet til et stort antal broderimotiver, som kan overføres via et USB-stik. Imponerende muligheder, som sikrer dig den størst mulige individualitet og understøtter din kreativitet!

Inklusiv BSR-funktion

BERNINA 560's BSR-funktion, som er integreret fra fabrikken, gør det nemt at tilkøbe BERNINA-stingregulatoren som ekstraudstyr (BSR). Den patenterede BSR er en hightech-trykfod, som hjælper med frihåndssyning. Den sørger for at stinglængden forbliver fuldstændig ensartet ved syning med sænket transportør - også selv om stoffet ikke føres med ensartet hastighed. BSR registrerer afvigelser og udligner disse, så stinglængden holdes konstant ved lige sting og zigzag-sting.

Intuitiv betjening via moderne touchskærm

BERNINA 560 har en stor, lys TFT-touchskærm, som giver lynhurtig adgang til de mange funktioner. Med touchskærmen kan du bekvemt skifte fra symodus til broderimodus. Ved hjælp af store ikoner som er lette at forstå, finder du nemt den ønskede funktion i BERNINA 560 uden at skulle lede længe. Den selvforklarende touchskærm sørger for en intuitiv betjening af BERNINA 560. Det er ikke længere nødvendigt at bladre rundt i en brugervejledning og selv uerfarne syersker kan nemt skifte mellem forskellige sting, mønstre, motiver og funktioner på BERNINA 560.

Med et enkelt klik fra syning til brodering

BERNINA 560 er fra fabrikken allerede udstyret med broderifunktionen og kan til enhver tid udvides med broderimodulet som ekstraudstyr. 70 broderimotiver er allerede integreret i softwaren til BERNINA 560. Du har således fra start af mulighed for at udnytte en lang række spændende broderimotiver til krævende broderiarbejde. Disse vælger du nemt og hurtigt via touchskærmen. BERNINA 560's intelligente kombination af sy- og broderifunktion giver dig mulighed for at kreere endnu mere alsidigt syarbejde.

TOP