Vil du være opdateret med de seneste nyheder?

BESØG LEIF JENSEN & CO. I HELSINGE FOR EN PERSONLIG FREMVISNING
Styrke og stil
BESØG LEIF JENSEN & CO. I HELSINGE FOR EN PERSONLIG FREMVISNING
Vi er i fuld gang med at opdatere vores produktkatalog.

BERNINA L220 COVERLOCK

Specialist i alsidige dæk- og kædesømme

 

Professionel finish i et enkelt trin

Spar tid, og lav hurtige sømme med en overlocker/serger. Dine syprojekter tager hurtigt og ubesværet form. Innovative funktioner gør BERNINAs overlockere/sergere dejligt nemme at bruge og sikrer professionel kvalitet helt ned til det sidste sting. Overlockeren/sergeren er en perfekt følgesvend til symaskinen som specialist i dæksømme og kædesømme.

Griber-trådningsautomatik

Med den ukomplicerede griber-trådningsautomatik på BERNINA L 220 er det nemt at tråde. Det der især imponerer ved L 220-modellen er dens brugervenlighed. Åbn dækslet og benyt ganske enkelt griber-trådningsautomatikken til at klargøre gribertråden. Endnu en fordel, som gør det til en fornøjelse at sy med BERNINA L 220.

Flad samlesøm med dæksøm

I noget tøj vil du helst ikke have noget, der gnider mod din hud. Dæksømmen giver dig perfekte, flade samlesømme, så tøjet bliver rart at have på. Den 3-trådede, smalle dæksøm er den perfekte, flade sømkant til alle strækstoffer: Den kan også bruges som dekorativ topdæksøm til T-shirts, sportstøj, strik og jerseytøj, lingeri eller sweatshirts.

Enkelt kantafslutning med dæksøm

Fordi denne dæksøm måler 5 mm eller 2,5 mm, har den præcis den bredde, som oftest bruges i brugsklart tøj, så dine projekter vil få et professionelt look.

Elastiksyning

Lav en elastikkant, der ser professionel ud, til sportstøj og børnetøj. Sy elastik på stoffets rå kant, vend det, og lav en topsøm. Resultatet er en elastisk, holdbar kant, der ikke mister formen.

Justerbar differentialtransport under syning

Hvad gør du, når stoffet bølger eller rynker, mens du syr? Dette sker ofte med strik eller lette stoffer, og det er irriterende, når du gerne vil have dit tøj til at se helt perfekt ud. Med BERNINA L 220 kan du ganske enkelt "slukke" for den slags, takket være differentialtransporten med uendeligt mange indstillinger. Du kan endda gøre det, mens du syr, ved at justere drejeknappen for differentialtransport på højre side af din BERNINA L 220 efter behov. På denne måde samles stoffet kun, når du ønsker det, da den samme drejeknap, der bruges til at forhindre stoffet i at rynke, praktisk nok benyttes til at opnå en kontrolleret samleeffekt. 

TOP