Vil du være opdateret med de seneste nyheder?

BESØG LEIF JENSEN & CO. I HELSINGE FOR EN PERSONLIG FREMVISNING
Styrke og stil
BESØG LEIF JENSEN & CO. I HELSINGE FOR EN PERSONLIG FREMVISNING
Vi er i fuld gang med at opdatere vores produktkatalog.

BERNINA 800DL OVERLOCK

 

Den effektive: alsidig og robust

 

Afdækning af overgriberen til overlockning med to tråde

BERNINA 800DL hjælper med at spare på tråden: enkelte stoflag kan med den praktiske afdækning af overgriberen bearbejdes med kun to tråde, hvilket reducerer trådforbruget. Også ved syning af dekorative rullesøm er det ikke altid nødvendigt at bruge tre tråde samtidig – med BERNINA 800DL kan du helt ukompliceret tilpasse stingbilledet præcist til dine ønsker og behov.

Betjening til differential og stinglængde

BERNINA 800DL giver dig en bekvem adgang til stoftransport og stinglængde, hvis indstilling kan tilpasses med et enkelt greb. Særlig nyttigt er BERNINA 800DL's differentialtransport-system, som effektivt sørger for, at uønsket rynkning eller bølgedannelse i strikstof undgås: Med en drejeregulator kan du tilpasse transporten så præcist til materialet, at du hele tiden laver fejlfri glatte søm, selv i meget lette eller fine tekstiler, som ofte er svære at arbejde med. Differentialtransporten i BERNINA 800DL kan du også bruge til målrettet at rynke søm, så du har en yderst virkningsfuld og kreativ teknik. Graden af rynkning bestemmer du helt enkelt med drejeregulatoren.

Justerbar trådspænding

Trådspændingen kan på BERNINA 800DL reguleres via en skyderegulator, som ikke bare garanterer dig umiddelbar adgang til trådspændingen, men også giver dig et hurtigt overblik over, hvor høj den aktuelle trådspænding er for hver enkelt tråd. På den måde kan indstillingerne hurtigt rettes til og tilpasses til dit syarbejde. Denne direkte kontrol med trådspændingen muliggør et akkurat stingbillede og en gnidningsfri overlock-syning med alle gængse stoftyper – og også begyndere har hurtig styr på trådspændingen med BERNINA 800DL.

Professionel topstyret kniv

BERNINA 800DL har et særligt robust skæresystem, som drives fra oven, og som brillerer med en formidabel stabilitet og skærekraft. Dette professionelle værktøj arbejder sig igennem tykke stoflag og vanskeligt stof med ufravigelig præcision og gør det muligt at udføre akkurat overlock-syning af højeste kvalitet – syning, skæring og sømning i én arbejdsgang. Dermed udmærker BERNINA 800DL sig ved at være en af de mest kraftfulde overlockmaskiner i kompaktklassen og leverer en fremragende ydelse til prisen. Skæresystemet lever op til de højeste krav om belastningsevne og pålidelighed.

Rullesømsvælger til hurtigt skifte

Med BERNINA 800DL skifter du med et enkelt tag til rullesømssting: Stil bare på rullesømsvælgeren ved siden af transportøren, og så er du klar. Og det er lige så ukompliceret at deaktivere rullesømsstinget igen. Det er dermed overflødigt at skifte trykfoden eller stingpladen – en helt igennem praktisk og tidsbesparende detalje ved BERNINA 800DL, om hjælper med at undgå afbrydelser og muliggør et hurtigt skifte mellem de forskellige sting.

Lay-in-trådningssystem

BERNINA 800DL er udstyret med et lay-in-trådningssystem, som reducerer tidsforbruget ved trådskifte til et minimum. Med den lette betjening er trådskiftet er ikke noget problem mere, det kan klares med meget lidt arbejde. Trådningssystemet til undertråden på BERNINA 800DL sørger i et splitsekund for, at undergribertråden sidder, hvor den skal. Med denne praktiske funktion er 800DL blandt de mest komfortable maskiner i dens klasse og sørger for, at du efter et trådskifte hurtigt kan vende tilbage til den kreative del af dit syarbejde.

 

 

 

 

 

TOP