Vil du være opdateret med de seneste nyheder?

BESØG LEIF JENSEN & CO. I HELSINGE FOR EN PERSONLIG FREMVISNING
Styrke og stil
BESØG LEIF JENSEN & CO. I HELSINGE FOR EN PERSONLIG FREMVISNING
Vi er i fuld gang med at opdatere vores produktkatalog.

BERNINA 1150MDA OVERLOCK

Den alsidige til professionelle opgaver

 

Mtc-drejeknap: præcis regulering af gribertrådsmængden

BERNINA 1150MDA er udstyret med det patenterede mtc-trådkontrolsystem (mikro-trådkontrol), som anvendes til eksakt at indstille mængden af gribertråd ved at dreje på drejeknappen. Sådan opnår du med et enkelt greb det perfekte søm – i alle materialer og med alle sting. Med denne mikro-trådkontrol gør BERNINA 1150MDA det muligt at opnå akkurate syresultater, som overbeviser med deres præcision: perfekt til krævende overlock-syersker og professionelle systuer.

Topstyret professionel kniv

BERNINA 1150MDA er designet til at arbejde med en stor spændvidde af materialer. Kniven kan med dens høje skærekraft skære kraftige og tykke stoflag lige så præcist som lette og sarte tekstiler. Også jeans- og tunge lærredsstoffer eller håndstrikkede stoffer skærer BERNINA 1150MDA uden besvær helt præcist, og uden at overkniven afledes af stoffets modstand – nøjagtig overlocksyning på højeste niveau til en vifte af kreative projekter.

Håndhjul-positionsvisning

At BERNINA 1150MDA helt ned til den mindste detalje er udviklet til behageligt og gnidningsfrit arbejde, beviser den innovative håndhjul-positionsvisning: Gennem en observationsrude kan du se nøjagtigt hvornår nålene og undergriberen befinder sig i den bedste position til at tråde den nye tråd ved trådskifte. På den måde hjælper BERNINA 1150MDA dig med at spare tid – afbrydelsen ved trådskifte holdes på et minimum.

Forfods-løfte-system til voluminøse stoffer

Med forfods-løfte-systemet kan trykfodsspidsen på BERNINA 1150MDA hæves ekstra højt, hvilket gør det betydeligt mere komfortabelt at placere og føre mere voluminøse syprojekter. Dermed giver BERNINA 1150MDA særligt ved arbejde med tykke stoflag eller håndstrik mere sikkerhed og en mærkbart højere sykomfort, fordi du ikke behøver at presse stoflagene sammen først for at skubbe dem ind under trykfoden – en fordel som giver lettere, mere gnidningsfri overlock-syning selv ved svære stofstykker.

Differentialtransport til perfekt rynkekontrol

Med BERNINA 1150MDA hører uønskede rynkninger af sømmen eller dannelse af bølger i strikstrof fortiden til: Med drejeknappen kan BERNINA differentialtransporten afstemmes til det enkelte stof. Denne smarte funktion giver dig optimal kontrol over transporten og forhindrer effektivt dannelse af bølger og rynker. Skal sømmen rynkes, kan rynkningen reguleres trinløst – helt enkelt med drejeknappen. Sådan kan BERNINA 1150MDA anvendes til effektfulde kreative teknikker, hvor du helt selv bestemmer, om og hvor mange sømrynker du ønsker.

Automatisk nåletråder til to nåle

BERNINA 1150MDA's automatiske nåletråder gør trådningen let som en leg: Begge nåle kan trådes enkelt og uden problemer med hjælp fra det automatiske trådningssystem. På den måde kan du hurtigt vende tilbage til dit syarbejde efter et trådskifte – en komfortabel hjælp, som gør arbejdet gnidningsfrit og forkorter afbrydelsen ved trådskifte betydeligt.

Elastikfod og blindstingsfod inkluderet

Til BERNINA 1150MDA hører også en elastikfod og en blindstingsfod, som bruges til syning af blindsøm. Særligt smart: Elastikfoden fører ikke bare elastikken under påsyningen, men strækker den også for at sørge for perfekt hold – en smart tilbehørsdel til for eksempel sports- og fritidstøj, undertøj og boligtekstiler.

TOP